Turnuri de racire - Cooling Towers

Turnuri de racire Decsa

Decsa produce turnuri de racire de tip inchis si deschis din 1975 si este una dintre putinele companii din acest sector industrial cu o gama atat de variata de produse si echipamente de calitate ridicata.

Sunt diponibile doua categorii de turnuri de racire: turnuri de racire deschise (open circuit cooling towers) ce asigura racirea apei prin evaporarea acesteia in contact direct cu aerul, si turnuri de racire de tip inchis (closed circuit evaporative coolers) ce prezinta un circuit separat pentru racire, apa de proces fiind trecuta prin echipament in circuit inchis, fara pierderi prin evaporare, aceasta fiind protejata de contaminarea cu impuritati din aer.

Un turn de racire Decsa asigura, in medie, o diferenta de temperatura de 7 grade C, dar nu mai putin de 2 grade C peste temperatura aerului la termometru umed (WBT – wet bulb temperature). Exista si turnuri de racire ce pot asigura o diferenta de temperatura mai mare, de pana la 25 de grade C, aceste echipamente fiind realizate la comanda, in functie de specificatiile dorite de client.

Eficienta unui turn de racire consta in consumul redus de energie electrica al acestuia. Pentru turnurile de racire cu circuit deschis cat si pentru turnurile de racire a apei cu circuit inchis sunt disponibile atat ventilatoare axiale cat si ventilatoare centrifugale.

Turnurile de racire sunt solutii moderne de racire si sunt folosite in domeniul industrial pentru racirea apei de proces si la cladiri de birouri sau centre comerciale pentru racirea apei din sistem, de preferat impreuna cu pompe de caldura in bucla de apa.

turnuri de racire cu circuit inchis

Emtec Electromecanic este partener oficial al Decsa in Romania din anul 2013.

Pentru detalii si informatii, va rugam sa ne contactati sau sa vizitati: www.decsa.it