Racire

Racirea prin evaporare este raspunsul natural pentru un control eficient al climatizarii. Cu un consum redus de energie, este solutia optima pentru diverse aplicatii in agricultura. Munters ofera o gama larga de produse si sisteme de echipamente necesare racirii in domeniu agricol.

Panouri Racire Munters Evaporativa CELdek.

Panouri Racire Evaporativa CELdek® cu protectie MI-T-edg®

Combina eficenta ridicata de racire a panourilor CELdek® cu duritatea si rezistenta tratamentului cu MI-T-edg® pentru folosinta indelungata.

Panouri Racire Munters Evaporativa CELdek cu protectie MI-T-edg.

Panouri Racire Evaporativa CELdek®

Panourile de racire evaporativa CELdek® sunt folosite in sisteme de racire de inalta eficenta, in special in sisteme pentru controlul climatizarii destinate fermelor de pasari, fermelor de porci, fermelor de bovine dar si pentru sere.

Sisteme de Racire Evaporativa CT si CN .

Sisteme de Racire Evaporativa CT si CN

Fiecare sistem utilizeaza principiul de racire naturala prin efectul de evaporare pentru a raci eficient aerul ce intra in caldirea dvs.

Unitati de Racire Evaporativa - DCP.

Unitati de Racire Evaporativa - DCP

Noile unitati de racire evaporativa DCP30 sunt compacte si potrivite pentru diferite aplicatii precum: sere, ferme de pui, ferme de porci si ferme de bovine.

Sisteme de Distributie a Apei - WDP.

Sisteme de Distributie a Apei - WDP

Sistemul WDP este unul complet cu sistem de pompare si scurgere a apei pentru umezirea panourilor de racire evaporativa. Cele mai potrivite aplicatii de instalare sunt sistemele de racire la sere/horticultura si sistemele de racire la ferme de pasari.

Sisteme de Distributie a Apei WDP100-AL.

Sisteme de Distributie a Apei – WDP100-AL

Sistemul de distributie a apei Munters WDP100-AL ofera un solutie foarte durabila de montaj a panourilor de racire evaporativa CELdek® de 100 mm si alimetare cu apa a acestora. Este folosit in sisteme de racire adresate fermelor de pui, fermelor de porci si a serelor.