Energie Verde

Resursele limitate si cresterea nivelului calitatii vietii ne conduc la organizarea viitorului in mod sustenabil. Energia verde este parte a acestui sistem si ne oferta posibilitatea utilizarii unor resurse naturale in mod eficient, precum si limitatea poluarii mediului inconjurator. Va oferim o gama larga de produse din categoria „energie verde” precum si consultanta de specialitate pentru implementarea acestora in mod eficient in cadrul proiectelor dvs.

Pompe de Caldura Geotermale ClimateMaster.

Pompele de Caldura Geotermale functioneaza fara a avea nevoie de combinatia cu un turn de racire / boiler, asigurand schimbul de caldura numai din pamant. Acestea asigura atat apa calda menajera cat si incalzirea aerului pe timpul sezonului rece si racirea pe timpul sezonului cald.

Citeste mai mult ...

Panouri Fotovolatice off-grid.

Panourile Fotovoltaice pot fi folosite pentru asigurarea in mod gratuit a unei parti din consumul zilnic de energie. De asemenea, pot fi folosite in locatii izolate pentru furnizarea de energie electrica, oferindu-va posibiliatea folosirii echipamentelor moderne oriunde.

Citeste mai mult ...

Incalzire Solara a Aerului Solair.

Panourile de incalzire solara va ofera posibilitatea sa va incalziti locuinta folosindu-va de energia solarelui. Acestea introduce aer proaspat sau recircula aerul din casa si il incalzeste, fiind utile mai ales pentru case de vacanta.

Citeste mai mult ...

Luminatoare Acoperis.

Luminatoarele tubulare Sunvia folosesc energia solarelui pentru a aduce lumina in cele mai intunecoase zone din casa (mansarde, holuri) precum si in locatii industriale precum hale, birouri, etc, asigurand o iluminare de calitate cu costuri ZERO la energia electrica.

Citeste mai mult ...

Reducerea Consumului de Energie Electrica

Reducera consumului de energie electrica reprezinta o necesitate a lumii moderne, atat pentru protectia mediului cat si pentru reducerea costurilor. Va oferim o gama variata de echipamente moderne si metode eficiente de obtinere a confortului dorit cu consum minim de energie electrica.

Racire Ieftina

Racirea prin evaporare este o metoda naturala, eficienta si iefina de racire a spatiilor in zilele calduroase de vara. Va oferim sistemele de racire de la FesKlima (certificate IOS9001 si CE), cele mai avatajoase sisteme de racire ce va oferta aer proaspat 100% cu un consum redus de energie electrica.

Cresterea capacitatii de Racire a Chillerelor

  • Unitate Chiller.
  • Sistem de Racire FesChill pentru Chillere.
  • CRESTEREA CAPACITATII DE RACIRE CU 11%
  • SCADEREA CONSUMULUI DE ENERGIE ELECTRICA CU 19%
  • CRESTEREA EFICIENTEI CHILLER-ULUI CU 36%