Panouri de Control

Avand echipamente de control al climatizarii fara a avea un panou de comanda si control automatizat de climatizare este lipsit de sens. Gama de Panouri de Control Munters contine atat modele cu functii de baza cat si modele foarte sofisticate.

Panouri de Control - CC Livestock

Panouri de Control - CC Livestock.

Panourile de control din seria CC de la Munters ofera o gama variata de solutii de control al climatizarii pentru ferme de pasari, ferme de porci, ferme de vaci si sere.

Sistemul de Comunicatie si Alarma - Farm Guard

Sistemul de Comunicatie si Alarma - Farm Guard.

Solutia Farm Guard de la Munters este un sistem integrat de comunicatie si alarma ce va ofera fermierilor control total asupra tuturor evenimentelor si procedurilor privind controlul climatizarii, putand fi in contact cu fermelor lor oriunde s-ar afla.

Panouri de Control - Farm Manager

Panouri de Control - Farm Manager. 

Sistemul integrat de control Munters Farm Manager este un controler multifunctional ce poate actiona la nivel de camera sau cladire.

Panouri de Control - Farm Premium & Premium P

Panouri de Control - Farm Premium & Premium P. 

Panourile de control Munters Farm Premium si Premium P sunt sisteme de management al climatizarii usor de folosit si usor de programat.

Panouri de Control - Farm Premium XL

Panouri de Control - Farm Premium XL. 

Panourile de control Munters Farm Premium XL si Premium P XL sunt solutii usor de implementat, de tip „plug-and-play”, la care crescatorul nu trebuie sa piarda timp cu programarea acestora.