Luminatoare Solare Sunvia Tube

Lumineaza-ti casa cu consum de energie zero

Sistemul Sunvia Tube.

Modele Sunvia Tube

Sistemul Sunvia Daylighting iti permite sa folosesti lumina naturala a soarelui pentru iluminarea interioara a caselor, depozitelor, fabricilor, mall-urilor, pietelor, complexurilor sportive si bazinelor de inot.

  • Asigura economisirea energiei
  • Este prietenoasa cu mediul
  • Asigura cresterea performantei
  • Ajuta la cresterea vanzarilor
  • Creste performanta de invatare
  • Iti asigura cresterea punctajului pentru certificarile LEED si BREEAM
  • Imbunatateste cresterea moralului si a starii de sanatate

Cum functioneaza?

  1. Cupola dintr-un material acrilic special ce este plasata pe acoperis transmite lumina solara printr-un tub cu propietati de reflectie a luminii.
  2. Lumina soarelui ce intra in acest sistem de tuburi, gratie capacitatii ridicate de reflectie a acestuia, este transmisa ca printr-o oglinda catre difuzorul de reflectie.
  3. Difuzorul distribuie lumina intr-un mod omogen si armonios, asigurand iluminarea in mod natural.

De ce lumina naturala?

1. ECONOMIE DE ENERGIE:

Asigura lumina naturala consistenta pe parcursul zilei, indiferent daca este o zi insorita sau nu. Sunvia functioneaza cu consum zero de energie, ajutand astfel la reducerea costurilor cu iluminarea. Se diminueaza de asemenea si cantitatea de caldura degajata de sursele de iluminare artificiala, scazand astfel costurile cu energia consumata pentru folosirea sistemelor de aer conditionat.

SUNVIA SV550 are aceeasi putere de iluminare in zilele insorite ca si un tub florescent de 400W.

2. ESTE ENERGIE VERDE, PRIETENOASA CU MEDIUL:

Daca folosesti iluminarea naturala in loc de cea artificiala consumatoare de energie, se reduce cantitatea de dioxid de carbon eliberata in natura. SUNVIA SV550 previne emisia in atmosfera a unei cantitati de dioxid de carbon de 800 kg/an, la o durata de functionare zilnica de 8 ore.

3. CRESTEREA PERFORMANTEI:

Angajatii ce lucreaza in fabrici sau birouri ce beneficiaza de iluminare naturala, se imbolnavesc mai greu si au o productivitate mai ridicata fata de cei ce lucreaza la lumina artificiala.

Cum functioneaza Sistemul Sunvia Tube.   Sistemul Sunvia Tube pentru uz comercial.   Sistemul Sunvia Tube pentru uz rezidential.

4. CRESTEREA VANZARILOR:

Ofera o atmosfera interioara mai spatioasa. S-a observat ca vanzarile produselor in spatii iluminate cu lumina solara sunt mai mari decat in incaperi iluminate artificial.

5. CRESTEREA CAPACITATII DE INVATARE:

S-a observat o crestere a capacitatii de invatare a studentilor cu 20-30% in scoli ce beneficiaza de iluminare cu lumina naturala.

6. IMBUNATATESTE STAREA DE SANATATE SI MORALUL:

Oamenii au nevoie de lumina naturala pentru a trai, a lucra si pentru a se simti bine. S-a observat de asemenea ca perioada de recuperare a pacientilor in spitale s-a scurtat.

Specificatii Tehnice

Cupola din material acrilic a Luminatorului Sunvia Tube.

1. Cupola din material acrilic:
Cupola este confectionata dintr-un material special ce beneficiaza de o eficienta a transmisiei luminii de 92% (DIN5036) si rezistenta la impact de 12 Kj/m² (DIN 53453). Se curata singura prin actiunea ploii si nu tine zapada.

Suportul cupolei Luminatorului Sunvia Tube.

2. Suportul cupolei:
Este fabricat din aluminiu fara suduri, usor si rezistent la coroziune, permitand ca instalarea completa sa fie facuta direct de pe acoperis. Este vopsit in camp electrostatic si permite scurgerea apei in caz de condens.

Soclu Luminatorului Sunvia Tube.

3. Soclu:
Gratie formei speciale, sunt socluri pentru acoperisuri plane si inclinate, asigura o instalare usoara. Soclurile pentru acoperisurile plane sunt fabricate din aluminiu solid, vopsite in camp electrostatic, sunt usoare si rezistente la coroziune si asigura izolarea interiorului. Soclurile pentru acoperisurile inclinate sunt fabricate din tabla galvanizata, sunt vopsite in camp electrostatic, sunt rezistente la coroziune si sunt create special in functie orice inclinatie a acoperisului.

Tubul luminatorului Sunvia Tube.

4. Tubul:
Este produs special pentru sistemele de iluminare naturala, are un coeficient de reflectie a luminii ridicat, de peste 98% ( 98,5 % DIN5036-3, 99 % ASTM E-1651), este rezistent la radiatii UV, este acoperit cu argint pe 99,99 % din suprafata, si este fabricat din aluminiu de puritate 99,85 %.

Difuzorul Luminatorului Sunvia Tube.

5. Difuzorul:
Este alcatuit din lentile prismatice si acrilice ce au permeabilitatea ridicata la razele solare si care asigura in egala masura o difuzie omogena a luminii.