Incalzire

In functie de tipul de carburant folosit si de locatie, aerotermele (tunurile de caldura) pot avea diferite configuratii. Alegeti din gama foarte variata aeroterme Munters un produs care va satisface dorintele dvs.

Aeroterme seria GA

Aeroterme suspendate Munters seria GA pentru incalzirea fermelor de pasari si porci.

Aerotermele suspendate din seria GA sunt proiectate ca o solutie optima din puct de vedere al costurilor. Pot fi utilizate intr-o gama variata de aplicatii, dar in special pentru incalzirea fermelor de pasari si incalzirea fermelor de porci.

Toate modelele functioneaza pe principiul incalzirii cu flacara directa. Aerotermele din seria GA pot fi alimentate cu Gaz Petrol Lichefiat (GPL/LPG).

Aerotermele Seria GN

Aerotermele Munters Seria GN.

Ambitia Munters este de a obtine solutii sustenabile ce ofera atat avantaje ecologice cat si economice clientilor, si astfel propun noua linie de aeroterme din seria GN cu putere neta de 75/95kW.

Aerotermele din seria GN functioneaza pe principiul incalzirii cu flacara directa si pot fi alimentate fie cu gaz metan fie cu LPG/GPL (propan).

Aeroterme seria GPn/GCn

Aeroterme seria GPn/GCn.

Aerotermele din seria GPn/GCn sunt proiectate pentru o utilizare variata la incalzirea fermelor de pui si la incalzirea serelor.

Aceste aeroterme sunt disponibile atat in versiune suspendata cat ca unitati mobile, ventilatoare axiale sau centrifugale, cu alimetare pe gaz sau compusi petrolieri si diferite modele de carcase exterioare. Datorita formei unice cadrului suport si al picioarelor este foarte usor de utilizat, transportat si instalat.

Aeroterme seria GP

Aeroterme Suspendate seria GP.

Aerotermele suspendate din seria GP sunt create pentru o gama larga de utilizari interioare, inclusiv pentru ferme de pui, sere, incinte comerciale si industriale unde suprafata la sol este limitata.

Aeroterma functioneza pe principiul combustiei indirecte cu schimbator de caldura, ce asigura operarea curata si previne emisiile de gaze toxice in incinta. Aerotermele din seria GP pot functiona prin ardera unei game variate de combustibili precum motorina, gaze naturale, GLP sau propan (la comanda si parafina).

Aeroterme seria GAlp

Aeroterme seria GAlp.

Aerotermele suspedate din seria GAlp sunt proiectate ca solutii de incalzire eficiente si accesibile. Sunt folosite in mod uzual ca solutii de incalzire pentru ferme de porci, ferme de pui si pentru sere si aplicatii din horticultura.

Toate modelele functioneaza pe principiul incalzirii cu flacara directa. Aerotermele din seria GAlp pot fi alimentate cu gaze naturale sau gaz petrol lichefiat (GPL/LPG).