Accesorii ale Sistemului de Iluminare Naturala

Intrerupatorul

Acest accesoriu permite intreruperea iluminarii cu lumina solara, pe parcusul zilei, atunci cand nu se doreste acest lucru. Gratie sistemului de control pornit/oprit, clapeta mobila impiedica lumina sa patrunda in spatiul interior.

Utilizare: sali de conferina, dormitoare, etc.

Intrerupatorul.  Montarea intrerupatorului in sistemul de iluminare naturala.

Kit de iluminare artificiala

Kit de iluminare artificiala.

Acest kit este montat in interiorul sistemului de iluminare Sunvia si asigura iluminarea pe timpul serii si al noptii, cand nu este prezenta lumina naturala solara.

Nota: este diponibil numai pentru modelele SV-250 si SV-350.

Tub reglabil

Kit de iluminare artificiala.

Tubul reglabil este un accesoriu ce ofera o rata ridicata de reflexie a luminii pentru locatii ce nu permit montajul in linie dreapta, si asigura o ajustare manuala a tubului pentru unghiri intre 0° - 45°.

Coturi

Kit de iluminare artificiala.

Acest accesoriu este fabricat din acelasi material cu proprietati reflexive ca si tubul principal, asigurand posibilitatea de schimbare a directiei acestuia dupa forma si dimensiunile spatiului in care se executa instalarea.

Soclul pentru acoperisuri inclinate

Soclu pentru acoperisuri inclinate.

Soclurile sunt fabricate special pentru toate tipurile de inclinatii de acoperisuri ce nu sunt pozitionate pe directia Sud pentru a beneficia de maximum de lumina solara, in acelasi timp asigurand stabilitatea verticala a cupolei. Sunt executate din tabla galvanizata, vopsita in camp electrostatic

Sistemul de iluminare naturala utilizand soclu pentru acoperisuri inclinate.

Difuzorul de lumina pentru plafonuri inchise

Difuzoarele de lumina au un aspect estetic placut si sunt usor de montat pe plafoanele din scoli, spitale, birouri, etc. Difuzoare de lumina sunt disponibile in forma rotunda si in forma patrata.

Difuzorul de lumina pentru plafonuri inchise. Difuzorul de lumina.

Tub prelungitor pentru acoperis

Acestea sunt accesorii ce va permit sa folositi lumina solara la maximum, pentru acoperisurile pe care poate aparea umbra, prin ridicarea nivelului la care se pozitioneaza cupola deasupra acoperisului. Pot fi fabricate tuburi prelungitoare pentru toate modelele si diametrele.

Tub prelungitor pentru acoperis. Prelungitor pentru acoperis.